medewerker in beeld

Medewerker in beeld: Anouk van Galen

Een afwisselende baan, leuke collega’s en een fijne werkgever

Tijdens mijn studie integrale veiligheidskunde maakte ik door stages bij de brandweer en de GHOR kennis met de hulpverleningswereld. Het trok me direct ontzettend aan. Een afwisselende baan, leuke collega’s en een fijne werkgever zorgen ervoor dat ik nog altijd met veel plezier naar mijn werk ga.

Of je nou beleidsmedewerker, adviseur bent of een ondersteunende functie hebt, iedereen die een goed idee heeft, krijgt in onze organisatie de ruimte om er mee aan de slag te gaan. Ik voel me daar thuis bij. Je hoort misschien niet in alle gevallen precies wat je had willen horen, maar collega’s die open en eerlijk zijn en voor hun zaak staan, zorgen ervoor dat je als organisatie verder komt. We hebben ook een superleuke club. We verschillen behoorlijk in achtergrond en leeftijd, maar het klikt ontzettend goed. Er wordt hard gewerkt maar we vergeten ook niet om plezier te maken, dat is zeker zo belangrijk. Bij de zorgsector past ook dat collega’s hier oog voor elkaar hebben, zeker als iemand het even moeilijk heeft. Dat vind ik erg fijn, want zo haal je het maximale uit de mogelijkheden van de organisatie en de medewerkers.

Beste resultaten
Anouk van GalenIn mijn eigen werkzaamheden vind ik het belangrijk dat onze partners concreet uit de voeten kunnen met mijn ondersteuning bij evenementen en zorgcontinuïteit. Ik vind het hartstikke mooi om met organisaties als de ambulancedienst, politie, brandweer, ziekenhuizen, zorginstellingen en organisatoren de omstandigheden te bekijken, alle aandachtspunten in beeld te brengen en tot de beste resultaten te komen. Daarnaast maken afwisseling en onvoorspelbaarheid mijn werk mooi. Geen week is hetzelfde. En hoewel we natuurlijk geen negatieve gevolgen van incidenten willen voor inwoners en organisaties, is het bijzonder als de pieper gaat. Dan wil je erbij zijn en je uiterste best doen om alles zo goed mogelijk af te handelen.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Prof. Kohnstammlaan 10
3312 KL  Dordrecht

GHOR in beweging