medewerker in beeld

Medewerker in beeld: Sander Zwanenburg

Trots dat ik bij onze organisatie mag werken

We krijgen veel vrijheid en ruimte om de dingen te doen die we nodig vinden en vernieuwingen door te voeren. Zo kunnen we met kennis van zaken maar ook met veel plezier de crisisorganisatie steeds een stapje verder brengen.

Sander ZwanenburgIk vind dat onze organisatie allereerst een groot lerend vermogen heeft. We weten bijvoorbeeld met POP-gesprekken de kwaliteit van de GHOR steeds weer te verbeteren. Bij oefeningen gingen we er aanvankelijk best wel met de zweep over. Op verzoek van de deelnemers zijn we in de loop van de tijd meer aandacht gaan besteden aan evaluatie, theorie en nadrukkelijkere aansluiting op die theorie. Ook breiden we oefeningen vaak uit met andere disciplines en deelnemers.

 

Als ik hoor dat die deelnemers het gaaf vinden om mee te doen, word ik blij. Ook omdat je zelf blijft leren en nieuwe stappen kunt zetten.  Tijdens een training vakbekwaamheid werden bijvoorbeeld nieuw didactische werkwijzen behandeld. Dan ben ik enorm trots dat we 80% daarvan al doen, zoals blended learning, een mix van theorie, praktijk, filmpjes, een vragenuurtje, een quiz en zelf bezig zijn.

Sfeer en afwisseling
Ook enorm belangrijk vind ik collega’s en sfeer. Ik werk veel samen met Jeroen. We zijn een goede tandem. Hij kan hele analytische vragen stellen, dat houdt mij scherp. Tussendoor is er ruimte om lol te maken. Als echte Brabander hou ik ervan collega’s tijdens een borrel ook eens op een andere manier te leren kennen. In de pauze tafeltennissen we op de afdeling, we lunchen gezamenlijk. Even lachen en een beetje gek doen voordat je er allemaal weer hard tegenaan gaat.
Want daar ontbreekt het ook bepaald niet aan. Het is niet voor niets dat externe audits laten zien dat onze organisatie landelijk tot de top behoort. We hebben het hier goed voor elkaar, daar ben ik trots op en ik ben blij dat ik hier werk.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging