Congres opgeschaalde zorg

Congres opgeschaalde zorg 2018

Dat was toch geregeld?
Het aangrijpende verhaal van Dr. Gary Parrish, medisch directeur van de spoedeisende hulp in het Orlando Health Centre in Florida over de shooting op een LBGT-nachtclub in 2016. Of het herkenbare relaas van Marcel van der Auwerda, hoofd Urgente zorg in België over de terroristische aanslag, op vliegveld Zaventem: ‘We hadden begin van  die maand een plan gemaakt waarvan we dachten dat we het nooit zouden gebruiken. Drie weken later wisten we dat het plan werkte’.

Twee voorbeelden van de bijzondere cases tijdens het congres Opgeschaalde Zorg in december 2016. Cases die de aanwezigen raakten. Een terroristische (bom)aanslag, shooting, infectie-uitbraak of cyber crimes kunnen tenslotte ook ons land treffen.

U komt toch ook?
Graag nodigt het Landelijk netwerk acute zorg u uit voor het congres Opgeschaalde Zorg op 13 april 2018 in het Compagnietheater in Amsterdam. De organisatie heeft inmiddels een aantal sprekers met een interessante ervaring bereid gevonden hun verhaal te delen. Verhalen over:

  • Juventus fans gewond in Turijn
  • Aanslag op de Manchester Arena
  • Shooting Las Vegas music festival

Dagvoorzitter is Tom van ’t Hek. Op de website Congres Opgeschaalde Zorg 2018 vindt u de meest actuele informatie.

Aanmelden
Via de website kunt u zich ook aanmelden voor het congres. Deelname aan dit bijzondere congres is kosteloos voor medewerkers van ziekenhuizen, huisartsen(posten), ambulancediensten, GGD en GHOR.
Indien u niet tot de primaire doelgroep behoort, kunt u zich toch aanmelden. U betaalt dan de toegangsprijs van € 150,–. Echter wanneer wij meer aanmeldingen binnen krijgen dan er beschikbare plekken zijn,  behouden wij ons het recht voor uw inschrijving in te trekken. Gemaakte kosten worden dan uiteraard gerestitueerd.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Prof. Kohnstammlaan 10
3312 KL  Dordrecht

GHOR in beweging