Topdoks

Ziekenhuis ontruimd bij Topdoks

Brand op de verpleegafdeling! Wat gebeurt er dan met de patiënten?

Het kinderprogramma Topdoks kwam dat eens nader bij het Albert Schweitzer ziekenhuis bekijken en filmen. Hieronder kun je het item terugzien. Met dank aan de Brandweer Zuid-Holland Zuid!

Bekijk hier het filmpje bij het ASz

Topdoks
In een gloednieuw seizoen van ‘Topdoks’ steken presentatrice Rachel en dokter Elbert opnieuw de handen uit de mouwen. Op de spoedeisende hulp, bij onze ambulancedienst, bij de brandweer, de reddingsbrigade en in het Topdokslab bewijzen Rachel en Elbert opnieuw hoe briljant het lichaam is. Naast de vertrouwde items kent het tweede seizoen van het EO-kinderprogramma ook nieuwe onderdelen. Zo volgen Rachel en Elbert een paar kinderen van wie het lichaam nét even anders werkt. En in het item ‘Ontdekking’ laten Rachel en Elbert zien o.a. hoe dingen ontdekt zijn.

Experimenten en ontdekkingen
‘Topdoks’ leert haar kijkers op een leuke, laagdrempelige manier hoe veelzijdig het lichaam is. De elf nieuwe afleveringen zitten boordevol grappige experimenten, nuttige ontdekkingen en spannende tests. Met ‘gidsen’ Rachel en Elbert is de reis door het lichaam nooit saai. Het tweetal loopt mee met artsen, strijdt om de winst in lachwekkende ‘battles’ en ervaart zelf hoe het is om patiënt te zijn.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging