bouwen

Jaarverslag 2023 Traumacentrum – bouwen aan de toekomst – gereed

Met trots kondigt het Traumacentrum Zuidwest-Nederland aan dat hun jaarverslag 2023 gereed is en nu hier is in te zien! Dit jaarverslag biedt een uitgebreid overzicht van hun prestaties, bijeenkomsten en ontwikkelingen van het afgelopen jaar.

Symboliek cover jaarverslag

De cover van het jaarverslag is speciaal ontworpen om hun visie en plannen voor de toekomst te symboliseren. Hierop ziet u de regio Zuidwest-Nederland opgebouwd uit verschillende bouwstenen. Deze bouwstenen symboliseren samen bouwen aan de ingeslagen ROAZ-koers 2030. Er staat een stevig fundament en er is een heldere lijn wat ze in verbinding met elkaar willen bereiken.

bouwen

Bouwen aan de toekomst

Ons thema voor de komende jaren is dan ook bouwen aan de toekomst met ‘Koers 2030’. De bouwstenen symboliseren ook de gezamenlijke inzet, innovatie en samenwerking die nodig zijn om de doelen van het Traumacentrum ZWN te bereiken. Dit geldt voor de acute zorgketen, de opgeschaalde zorg, het Mobiel Medisch Team en het IP & AMR zorgnetwerk.

Met de, inmiddels 6, centrale thema’s voor de acute en opgeschaalde zorg als basis werken ze samen aan toegankelijke acute zorg (in reguliere en opgeschaalde situatie) voor alle inwoners van deze regio, zoals vastgelegd in de herijkte ROAZ-koers 2030 Zuidwest-Nederland.

Neem vooral de tijd om het jaarverslag door te nemen en je te verdiepen in de voortgang en toekomstplannen. Laten we samen blijven bouwen aan een sterk zorgnetwerk dat klaar is voor de toekomst!

Jaarverslag TCZWN 2023

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Prof. Kohnstammlaan 10
3312 KL  Dordrecht

GHOR in beweging