middagbijeenkomst

Eerste middagbijeenkomst GGDGHOR geslaagd

Afgelopen maart was het dan zo ver, de eerste gezamenlijke middagbijeenkomst voor de Crisisorganisatie GGDGHOR ZHZ. Een middag die onder andere in het teken stond van kennen en gekend worden.

De middag startte met een gezamenlijke lunch in de brandweerkazerne van Hendrik-Ido-Ambacht, waar even kon worden bijgepraat of kennisgemaakt. Speciaal voor deze middag was er een escape room op locatie geregeld, om elkaar ook eens op een andere manier te leren kennen en direct de crisismanagement-skills op een leuke manier op de proef te stellen.

middagbijeenkomst

Foto: winnend team escape room

Stint ongeval in Oss

Naast kennen en gekend worden, kwamen er natuurlijk ook enkele inhoudelijke thema’s aan bod. Zo hebben een procesleider Medische Milieukunde en een GAGS wat meer vertelt over hun rol tijdens crises en de overeenkomsten en verschillen hiertussen. Eveneens hebben een Algemeen Commandant Geneeskundige Zorg en een procesleider Psychosociale Hulpverlening van de regio Brabant-Noord verteld over hun ervaringen tijdens het Stint-ongeval in Oss.

middagbijeenkomst

Foto: procesleider Psychosociale Hulpverlening presenteert

Enquête resultaten positief

“Het was een uitdaging om een programma samen te stellen dat interessant is voor alle deelnemers, die actief zijn op uiteenlopende domeinen en verschillende niveaus”, vertelt Adviseur Opleiden, Trainen en Oefenen Jeroen Peeters. “Gezien het gemiddelde beoordelingscijfer uit de deelnemersenquête van een 8- is het ons toch gelukt. Wanneer je in de enquête van de deelnemers achteraf zaken terugkrijgt als ‘qua vormgeving was de mix goed, mijn complimenten’ en ‘ga zo door’ kun je terugkijken op een geslaagde middag. Sander Zwanenburg, Wim Gijzen (GGD ZHZ) en ik zijn erg tevreden.”

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging