huisartsen

GGDZHZ sluit vaccinatielocatie DeetosSnel per 28 juni 2021

Maandag 28 juni sluit de vaccinatielocatie DeetosSnelhal aan de Vorrinklaan in Dordrecht. Alle werkzaamheden en het personeel van de DeetosSnelhal verhuizen naar de grotere vaccinactielocatie Oranje Wit.

Geplande vaccinatieafspraken na maandag 28 juni vinden plaats in de Oranje Wit hal. Via GGD GHOR NL ontvangen mensen die al een afspraak hebben staan per sms de wijzing van de locatie. De datum en het tijdstip van de reeds ingeplande vaccinatieafspraken blijft ongewijzigd, alleen de locatie verandert.

sluit

Sinds de start van de vaccinatiecampagne werkt GGDZHZ hard om alle inwoners van de regio Zuid-Holland Zuid zo snel mogelijk te vaccineren. Vanaf januari dit jaar zijn daarvoor vijf vaccinatielocaties opgebouwd en in gebruik genomen. Aan de hand van de levering van vaccins worden de vaccinatielocaties bemand. Door het wegvallen van vaccins zijn de aantallen landelijk naar beneden bijgesteld. Om het vaccinatieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, verhuizen de activiteiten van de DeetosSnelhal naar de Oranje Wit hal.

Het vaccinatieprogramma blijft op volle toeren draaien. De komende weken vaccineren de GGD’en gezamenlijk tussen de 1,2 en 1,5 miljoen mensen per week. Volgende week heeft iedereen van 18 jaar en ouder een uitnodiging ontvangen om een afspraak te maken.

 

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Prof. Kohnstammlaan 10
3312 KL  Dordrecht

GHOR in beweging