inkijk

GGDGHOR brengt tweede speciale corona nieuwsbrief uit

De GHOR heeft een tweede nieuwsbrief gemaakt speciaal rondom de coronacrisis. Hierin blikt de GGDGHOR terug op de afgelopen maanden.

tweede nieuwsbrief

Met de zomervakantie voor de deur nemen wij u weer mee in de wereld van de GGD en de GHOR en onze gezamenlijke crisisorganisatie!

Een zomer die er voor ons allen anders uit gaat zien. Blijf vooral veilig en alert en bij klachten: testen! De collega’s van de GGD staan klaar om uw vermoedens te bevestigen of te ontkrachten.
Na het testen volgt bij een positieve uitslag een bron- en contactonderzoek. Wat houdt een BCO nu eigenlijk in? In deze nieuwsbrief leest u er alles over.

Partners

Ook kijken we vanuit de GGDGHOR nog een keer terug naar de werkzaamheden van een aantal partners tijdens de coronacrisis. Zo komen onder andere vertegenwoordigers vanuit het Albert Schweitzer ziekenhuis, de Thuiszorg en de verstandelijk gehandicapten sector aan het woord. Zij nemen u mee naar de uitdagingen in hun sector en vertellen ze over hun missies, angsten en wensen.

Ook kijken we vooruit aan de hand van scenario’s. En last but not least hebben we ook een update van de tijdlijn gemaakt.

We zijn er nog niet, in afwachting van een vaccin. We blijven, ook in deze bijzondere tijd, alert op de veiligheid en de zorg in onze regio.

Wij wensen u een fijne zomer toe!

Bekijk hier de Corona nieuwsbrief juli

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging