Ontwikkelingen bureau GHOR

Een nieuw hoofdstuk: Ontwikkelingen bij bureau GHOR

De afgelopen zes maanden was het bureau GHOR onderhevig aan meerdere ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen hebben betrekking op zowel interne verschuivingen als de verwelkoming van nieuwe collega’s.

Binnen bureau GHOR heeft er een natuurlijke evolutie plaatsgevonden, resulterend in enkele personeelswisselingen. Sommige collega’s zijn intern doorgegroeid, waardoor zij nieuwe uitdagingen zijn aangegaan binnen de afdeling Crisisbeheersing (onderdeel van de Veiligheidsregio ZHZ). We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan deze toegewijde collega’s; Anneke en Floor. Hun bijdragen en toewijding hebben niet alleen henzelf, maar ook het bureau GHOR verrijkt. We wensen hen het allerbeste in hun nieuwe rollen en zijn dankbaar voor hun inzet en toewijding van de afgelopen jaren.

Persoonlijke ontwikkelingen

Tevens hebben we collega’s gehad (Jos en Madieke) die de afgelopen jaren persoonlijk zijn gegroeid en toe waren aan een nieuwe fase in hun carrière. We erkennen hun individuele ontwikkeling en willen hen bedanken voor hun waardevolle bijdragen aan het bureau en de gehele GHOR. Hun professionaliteit en inzet hebben het bureau versterkt en verder vormgegeven.

Gelukkig zijn we de laatste maanden ook gezegend met de komst van nieuwe collega’s. We stellen hen met enthousiasme hieronder voor en willen hen van harte welkom heten bij de GHOR. Kijk voor nog meer informatie op hun persoonlijke pagina. We zijn ervan overtuigd dat zij een waardevolle aanvulling zullen zijn op ons team en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Liora Scherpenhuyzen

Met de komst van Liora hebben we een medewerker GHOR binnen gehaald die op meerdere vlakken inzetbaar is. Zo zal Liora helpen op het gebied van Vakbekwaamheid, maar ook op Communicatie gebied. Zo zal zij onder andere de nieuw te lanceren LinkedIn pagina van de GHOR ZHZ gaan beheren! Houd LinkedIn de komende tijd in de gaten.

 

 

Bertina Marelis

Bertina is dubbel inzetbaar. Want zo is zij hoofd van het bureau GHOR maar ook hoofd van Bevolkingszorg. Beide teams vallen binnen de afdeling Crisisbeheersing van de Veiligheidsregio en zijn allebei netwerkorganisaties. Met haar ervaring bij de gemeente Rotterdam zit Bertina prima op haar plek bij ons.

Eveline Schurink

Al eerder hebben wij medegedeeld dat Eveline officieel is benoemd als zijnde Directeur Publieke Gezondheid in onze regio. Eveline is met haar opleiding en werkervaring in zowel de zorg als de overheid de juiste vrouw om de rol van DPG uit te voeren. Als DPG is Eveline verbinder tussen gemeenten en het zorgveld.

 

 

 

Nathan Waller

Nathan is geen onbekende binnen de GHOR. Op zijn vakgebied Vakbekwaamheid hebben we al veel van hem gezien. We zijn ook zeer verheugd dat hij met al zijn kennis en ervaring ons team gaat verrijken. Nathan is klaar om onze zorgpartners te ontmoeten en hen op OTO gebied verder te helpen.

 

Reinier Wapperom

Met zijn ervaring binnen de Brandweer en de afdeling Crisisbeheersing hebben wij aan Reinier ook weer een multidisciplinaire collega binnen gehaald. Hij gaat als beleidsadviseur per 1 maart 2024 binnen ons team aan de slag. We heten Reinier alvast van harte welkom!

 

Woord van dank

Aan onze nieuwe collega’s willen we een welgemeend woord van dank uitspreken voor hun keuze om zich in te zetten voor onze organisatie. Bureau GHOR houdt zich bezig om met, voor en door de ‘Witte Kolom’ voor te bereiden op rampen en crises, een taak van groot maatschappelijk belang. We waarderen het enorm dat zij hun vaardigheden en energie willen inzetten om bij te dragen aan de missie van de GHOR.

Tot slot willen we iedereen binnen het bureau GHOR bedanken voor hun voortdurende toewijding en inzet. Samen kijken we uit naar een toekomst vol groei, uitdagingen en gezamenlijk klaar zijn voor als de pieper gaat.

Veel geluk en werkplezier gewenst aan alle collega’s, zowel oud als nieuw!

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Prof. Kohnstammlaan 10
3312 KL  Dordrecht

GHOR in beweging