test- en vaccinatielocaties

GGD ZHZ schaalt test- en vaccinatielocaties af

Landelijk is besloten dat m.i.v. maandag 11 april geen bevestiging van een positieve zelftest bij de GGD meer nodig is. Hierdoor neemt de vraag naar een PCR-test bij de GGD af. Daarnaast lopen de contracten van de test- en vaccinatielocaties af.

Door deze ontwikkelingen is het verantwoord meerdere locaties te sluiten. De focus van de GGD verschuift naar wijkgericht vaccineren op meerdere locaties in Zuid-Holland Zuid.

Testlocaties

Vanaf vrijdag 22 april sluit de GGD haar testlocatie in de gemeente Hoeksche Waard aan de Vrouwenhuisjesweg 1 in Mijnsheerenland. Begin juni volgt de sluiting van de locatie aan de Kleine Schelluinsekade 3 in Gorinchem. De testlocatie in Dordrecht blijft open.

Vaccinatielocaties

Er zijn op dit moment drie vaste vaccinatielocaties. Daarnaast zijn er wisselende locaties in wijken waar mensen terecht kunnen. De contracten van de vaste locaties lopen af. Eind mei sluit dan ook de vaccinatielocatie Gorinchem aan de Einsteinstraat 8. Eind juni volgt de vaccinatielocatie aan de Groeneweg 16 in Puttershoek. De vaste locatie in Dordrecht blijft open. Ook kunnen mensen blijvend terecht bij de wijkgerichte vaccinatielocaties.

test- en vaccinatielocaties

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Prof. Kohnstammlaan 10
3312 KL  Dordrecht

GHOR in beweging