Nieuwe website Brandweer.nl online!

Brandweer zhz websiteMinder tekst, meer beeld op de nieuwe website van Brandweer.nl. Waarom zijn rookmelders zo belangrijk, hoe kan ik mijn huis veilig inrichten voor kinderen, hoe organiseer ik een veilig evenement… Voor het antwoord op deze en nog veel meer vragen kun je terecht bij de vernieuwde website van de brandweer: www.brandweer.nl.

Bij de nieuwe website ligt de nadruk op de ervaring. Experts van binnen en buiten de brandweer vertellen over hoe leed en schade voorkomen kan worden. En hoe de brandweer bijdraagt aan het voorkomen van incidenten en het redden van levens van mens en dier; specialisten uit diverse regio’s, lectoren, onderzoekers en andere experts. Dit doen we aan de hand van filmpjes, checklists, quotes, feiten en cijfers en passieverhalen. Kortom, minder tekst, meer beeld.

Een andere opvallende verandering is dat de oude websites brandweer.nl (gericht op burgers en bedrijven) en brandweernederland.nl (gericht op brandweermensen en relaties) samengevoegd zijn tot één website: www.brandweer.nl. Op deze manier is het makkelijker om content te delen en worden onderwerpen breder belicht. Daarnaast brengen we de informatie dichter bij huis; de bezoeker kan zelf kiezen of hij landelijke informatie wil zien of – via google maps – juist de informatie uit de eigen buurt.

Kortom, een hele verandering waar wij als brandweer trots op zijn! Ondanks het vele werk dat verzet is, is het natuurlijk altijd mogelijk dat linkjes niet goed werken, functionaliteiten onverwachte dingen doen of kunnen pagina’s vreemd worden weergegeven. Als dat zo is, horen we dat graag. Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag. Je kunt dit aangeven door een mail te sturen naar communicatie@brandweernederland.nl.

Onze regio
Ook heeft team Communicatie een grote bijdrage geleverd om voor de Brandweer Zuid-Holland Zuid een mooie regiopagina in te richten. Hierop vind je alle informatie over onze organisatie. Bekijk onze regiopagina op
http://www.brandweer.nl/zuidhollandzuid

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Prof. Kohnstammlaan 10
3312 KL  Dordrecht

GHOR in beweging