Trots

Trots op elkaar en onze samenwerkingen

Zoals ieder jaar brengt de GHOR ZHZ een jaarverslag uit. Ook in 2020. We brachten het jaarverslag over 2019 uit op 5 maart 2020, net nadat de ‘eerste’ besmetting met het coronavirus in onze regio was vastgesteld. Wie had gedacht dat dit virus ons aller leven het gehele jaar en tot op heden zo zou beheersen.

Nu we een jaarverslag over 2020 willen uitbrengen, kunnen we niet anders stellen dat 2020 in het teken heeft gestaan van COVID-19 en de bestrijding hiervan. In dit afgelopen jaar hebben we u middels de GGDGHOR Corona nieuwsbrieven op de hoogte gehouden waar we allemaal zo druk mee waren. Maar ook om te laten zien hoe groot die keten van de GHOR is en wat het coronavirus voor impact had op ons werk, onze inwoners en zorgmedewerkers in het veld. Eigenlijk geven deze vier nieuwsbrieven op zich al een goed overzicht over het jaar 2020.

trots

Trots op elkaar, trots op alle samenwerkingen

Maar wat we u nog niet hebben laten zien, is dat we trots zijn. Trots op elkaar en onze (zorg)partners! Want wat is er door iedereen veel werk verricht. Wat een inzet van al onze (zorg)partners! We hebben daarvoor een video opgenomen die u in ons jaarverslag kunt zien.

Regulier GHOR werk

Gelukkig hebben we halverwege 2020 ook weer wat van ons reguliere werk kunnen oppakken. Dit hebben we aan de hand van kengetallen beschreven in ons jaarverslag.

Bekijk hier het jaarverslag 2020

Ook dit jaar hebben we gekozen om ons jaarverslag digitaal interactief uit te brengen. Het jaarverslag is te lezen op alle devices, bekijk hem op een iPad in portrait. Met de hoofdstukindeling aan de bovenkant en de navigatieknoppen (links en rechts pijlen) kunt u gemakkelijk door het jaarverslag heen lezen.

Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging