Ben jij onze nieuwe beleidsadviseur?

De GHOR Zuid-Holland Zuid is continue bezig om samen met onze geneeskundige- en multidisciplinaire partners voor te bereiden op incidenten of die juist te voorkomen. Wij volgen daarin de allerlaatste ontwikkelingen in de (acute)zorg en op het gebied van veiligheid.

Ook de mensen die werken bij de GHOR ontwikkelen zich en maken nieuwe carrière stappen. Onlangs heeft Paul ons verlaten en nu maakt ook Marco een volgende stap.

Dat betekent dat wij afscheid moeten nemen van collega’s die zich jaren hebben ingezet voor de GHOR en de Veiligheidsregio, maar zetten ons huis ook open voor nieuwe collega’s! We nodigen je hierbij uit om te solliciteren bij onze mooie netwerkorganisatie.

Wie zoeken wij?
Werken in een multidisciplinaire crisisbeheersingsorganisatie en daarbij de focus leggen op de geneeskundige hulpverleningstaken. Bijdragen aan het veilig wonen, werken en recreëren in de regio door in niet-alledaagse situaties te doen wat nodig is: het inschatten, managen en zoveel mogelijk beïnvloeden van de impact van crises. Voor, tijdens en na incidenten én vanuit een samenhangende keten. Dat vraagt strategische advisering en in het netwerk aan de slag zijn met stevige dossiers. Zodat in gezamenlijkheid een crisisorganisatie wordt gebouwd die er staat. Daarvoor zoeken we een betrouwbare en kritische doorzetter. Een verbinder met lef. Iemand die kennis van zaken heeft. Maar ook een collega die zich verbindt met de afdeling.

We zoeken een allround beleidsadviseur met affiniteit voor de GHOR die een aantal eigen inhoudelijke dossiers heeft en daarover op strategisch en tactisch niveau adviseert. Maar die ook kan fungeren als sparringpartner voor de andere beleidsadviseurs binnen VRC en VRZHZ, het hoofd VRC, de andere leden van het MT VRZHZ en de DPG. We zoeken iemand die in staat is om ontwikkelingen te duiden binnen de witte kolom en deze mede weet te vertalen naar het bredere vlak van crisisbeheersing. Iemand die komt met nieuwe oplossingen voor actuele uitdagingen en nieuwe netwerken weet aan te boren. Iemand die niet bang is om met een goed verhaal van de gebaande paden af te wijken. We zijn een lerende organisatie waarbij flexibiliteit van de medewerkers verwacht wordt. Zowel in het meedenken over hoe de GHOR-taken geborgd kunnen worden in een dynamische omgeving als ook in de bereidheid jezelf te ontwikkelen op breder vlak.

Je profiel
Je beschikt over een HBO of academisch werk- en denkniveau. Je hebt brede ervaring en deskundigheid (op strategisch en tactisch niveau), op het gebied van de GHOR-processen in het bijzonder en crisisbeheersingsprocessen in het algemeen. Je hebt ervaring in projectleiderschap. Je bent een uitstekend schrijver van stukken op bestuurlijk strategisch niveau. Je hebt gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen en je kunt goed netwerken. Daarnaast heb je interesse in de geneeskundige hulpverlening in de opgeschaalde situatie.
Je bent een teamspeler en weet anderen te motiveren tot een gezamenlijk resultaat. Je bent in staat een productieve en enthousiaste bijdrage te leveren aan een organisatie in beweging en daarbij de organisatievisie niet uit het oog te verliezen. Daarnaast vind je het belangrijk om gezamenlijke belangen en resultaten ‘leidend’ te maken.

Voor deze functie zijn de volgende competenties vereist:

  • samenwerking,
  • resultaatgericht,
  • netwerken,
  • stressbestendig,
  • flexibiliteit.
  • Medewerkers van VRC zijn sociaal, creatief, initiatiefrijk, hebben overtuigingskracht en nemen zelf verantwoordelijkheid.

Ons aanbod
De VRZHZ is een moderne werkgever waar je binnen een zich ontwikkelende organisatie een uitdagende functie kunt vervullen. We bieden je een salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring van maximaal € 4.859,- bruto per maand (schaal 11) op basis van een 36-urige werkweek. De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid is een moderne werkgever, die je veel te bieden heeft, waaronder aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede vervoers- en ouderschapsverlofregeling en flexibele werktijden.

Belangstelling
Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar helpdeskhrm@vrzhz.nl. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 27 november 2018. Informatie over de functie en de procedure kun je opvragen bij de heer R.P. Bron, hoofd afdeling VRC, telefoonnummer 06-23076039.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

Bekijk hier de uitgebreide vacaturetekst

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging