medewerker in beeld

Medewerker in beeld – Madieke Linckens

Crisismanagement vond ik altijd al super interessant

Ik heb zestien jaar bij Defensie gewerkt in de militaire gezondheidszorg. In het begin van die periode volgde ik al eens een cursus op het gebied van crisismanagement, dat vond ik toen al super interessant. Bij een oefening had ik contact met een medewerker van de GHOR. Zijn contactinformatie bewaarde ik met het idee dat die nog wel eens van pas zou kunnen komen in mijn latere loopbaan.

Bij een eerdere vacature bij de GHOR ZHZ kriebelde het, maar kwam een overstap er nog niet van. Nadat ik in 2018 besloot dat ik toch echt wat moest met mijn interesse in crisismanagement heb ik, na een korte omweg via de GHOR Brabant Midden-West-Noord, begin 2019 uiteindelijk toch de stap naar de GHOR ZHZ gemaakt.

Madieke LinckensFeedback

Ik vind hard werken heerlijk, wat dat betreft zit ik hier al goed. Maar je hebt hier ook echt een teamgevoel, er wordt gelachen, het is gezellig. Je krijgt veel support, positieve feedback en waardering. Dat lijkt misschien allemaal vanzelfsprekend maar dat is het echt niet. Ik vind het in ieder geval heel belangrijk en waardevol.

Vruchten plukken

Daarnaast is er veel kennis en ervaring die collega’s als vanzelfsprekend delen, ze denken echt met je mee. Dat zorgt ervoor dat we als organisatie op verschillende gebieden landelijk ver vooruit zijn. Tegelijkertijd zijn er vraagstukken waarbij we van andere Veiligheidsregio’s en GHOR’s kunnen leren. Ik vind het interessant om nadrukkelijk om me heen te kijken en de vruchten te plukken van elkaars harde werken.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging