medewerker in beeld

Medewerker in beeld: Linda Morelissen

Vroeger wilde ik bij de brandweer. Chauffeur op de ambulance leek me ook wel wat en ik ben lotusslachtoffer. Interesse voor de zorg heb ik dus altijd gehad. In mijn huidige functie van adviseur informatievoorziening, kwaliteit en crisisorganisatie GHOR ben ik nu ook daadwerkelijk in de zorgsector aan de slag.

Linda MorelissenIk heb veertien jaar als coördinator van het secretariaat van de Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden gewerkt. Omdat de uitdaging er wel een beetje uit was en ik mezelf te jong vond om nog veertig jaar op routine te werken, ben ik de piketfunctie Hoofd ondersteuning geneeskundige zorg (HON) van de crisisorganisatie GHOR er bij gaan doen. Ik liet eens vallen dat ze aan me mochten denken als er een leuke baan vrijkwam. Dat gebeurde en zo kon ik in april 2018 aan de slag als adviseur informatievoorziening, kwaliteit en crisisorganisatie GHOR.

Verbinden
Het is een hele brede functie, want informatie zit natuurlijk overal, door de hele organisatie verspreid. Maar in grote lijnen werk ik aan de verdere ontwikkeling van het kwaliteitsmanagementsysteem voor VRC en nieuw beleid voor de geneeskundige informatievoorziening. Ik ben onder meer betrokken bij de samenwerking met de buurregio’s Rotterdam-Rijnmond en Zeeland, het Landelijk Crisis Management Systeem en GHOR4all, waarin de contact-, capaciteits- en zorgcontinuïteitsgegevens van zorginstellingen in de regio zijn opgenomen.

Ik ben piketbeheerder voor de IM’ers en stem af met het netwerk vakbekwaamheid VRC over de OTO-activiteiten voor deze mensen.

Ik vind alles interessant en ben een verbinder die graag inhoudelijk de diepte ingaat, samenwerkt en aanpakt. We hebben in onze werkwijze behoorlijk veel vrijheid, er moet worden gehandeld en je ziet snel resultaat. Daarin krijgen we de ruimte om zelf onze aanpak te kiezen.
Je hoeft niet met iedereen dikke vrienden te zijn, maar het feit dat collega’s hier op een hele fijne manier met elkaar omgaan en echt een team zijn, maakt het extra leuk om er deel van uit te maken. Ik voel me dan ook erg op mijn plek.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging