beleidsadviseur GHOR

Wil jij als ACGZ aan de slag bij de GHOR?

Ben jij stressbestendig, besluitvaardig en kan jij leidinggeven? Dan is de vacature van ACGZ misschien wel wat voor jou! Als ACGZ ben je onder andere verantwoordelijk voor het afstemmen van de multidisciplinaire samenwerking, de bedrijfscontinuïteit van de GGD en het adviseren van de (D)DPG. Ben je nieuwsgierig? Lees dan verder of onderstaande functie iets voor jou is.

Graag merken wij daarbij op dat dit een nevenfunctie betreft.

Ons dagelijks werk is om een goed voorbereide crisisorganisatie te hebben die 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat is. Om dit te realiseren wordt o.a. gebruik gemaakt van piketfunctionarissen: medewerkers die naast hun dagelijkse werkzaamheden een nevenfunctie in de crisisorganisatie hebben en daarvoor ook buiten kantooruren beschikbaar zijn.

Algemeen Commandant Geneeskundige Zorg

Als een incident dermate groot is dat multidisciplinaire afstemming nodig is en een duidelijke uitstraling heeft naar de omgeving, wordt een Regionaal Operationeel Team (ROT) samengesteld. Deze bestaat uit vertegenwoordigers vanuit de verschillende hulpdiensten. Het ROT is belast met de operationele leiding.

Namens de GGDGHOR neemt de ACGZ zitting in het ROT. Elk lid van het ROT heeft een sectie als “backoffice”. De ACGZ heeft als backoffice de sectie GGDGHOR. De leden van deze sectie zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van acties van en de advisering aan de ACGZ.

Om je rol als ACGZ te verduidelijken hebben wij een filmpje over het ROT gemaakt.

Heb je behoefte aan meer uitgebreidere informatie over de vacature dan verwijzen wij je graag naar de vacaturetekst. Via deze tekst kan je ook solliciteren.

Bekijk hier de vacaturetekst

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging