adviseur

Wat ga je doen als Hoofd Ondersteuning geneeskundige zorg?

Wij zijn voor onze crisisorganisatie op zoek naar een Hoofd Ondersteuning geneeskundige zorg. Een hele uitdagende functie. Graag geven we je met onderstaande informatie een beter beeld over wat je dan gaat doen!

Een inkijkje in jouw piketfunctie
Er is een grote brand in een fabriek. Een dikke rookwolk verspreidt zich over de naast gelegen woonwijk. Jij wordt gealarmeerd en je zorgt dat je binnen 45 minuten op ons hoofdkwartier in Dordrecht bent. Vanuit hier ga je samen met je team aan de slag met de geneeskundige knelpunten van dit incident.

Samen met je team hebben jullie contact met de geneeskundige partners die in de rookwolk zitten met hun instelling. Jullie geven ze advies, ondersteunt daar waar nodig en zet zo nodig inhoudsdeskundigen in. Vanuit jouw rol als Hoofd Ondersteuning (HOn), bewaak jij de voortgang in je team, stuur je bij waar nodig en adviseer je bij knelpunten zowel gevraagd als ongevraagd. Je zorgt ervoor dat iedereen zijn taak kan volbrengen. Daarbij zorg je voor de juiste prioritering in taken.

Dit ben jij
Je bent stressbestendig en weet onder tijdsdruk de juiste keuzes te maken. En je bent communicatief vaardig! Daarnaast ben je empathisch ingesteld en kijk je of je collega’s goed in hun vel zitten of dat zij tijdig vervangen moeten worden. Je bent goed in het bewaken van het overzicht.

De organisatie
Er is veel te vertellen over onze mooie organisatie. Je bent nu toch op onze website dus we dagen je uit hier verder te kijken en op die manier een beeld te vormen voor welke organisatie je aan de slag gaat. Aangezien wij een onderdeel zijn van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid kun je ook op de corporate website een kijkje nemen.

Wat bieden wij jou
Een uitdagende en veelzijdige operationele piketfunctie naast je huidige functie. Je maakt deel uit van een piketteam bestaande uit 4 personen, dit betekent dat jij 1 keer per maand piketdienst draait van een hele week. Je ontvangt hiervoor een beschikbaarheidsvergoeding van €269,73 bruto per maand conform de 3/6 regeling uit de Operationele Bereikbaarheid en Beschikbaarheidsregeling van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid.

Je werkt jaarlijks 40 uur aan jouw vakbekwaamheid door middel van opleiding, training en oefening. De kosten van opleiding, training en oefening worden door ons vergoed. Je stroomt in het piket nadat je de opleiding Hoofd Ondersteuning met een positieve uitslag hebt afgerond.

Enthousiast?
Mooi! Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit in teams bijdraagt aan de effectiviteit van het werk. Beschik jij over ervaring en het talent dat we nodig hebben? Of beschik je niet over alles wat we vragen, maar denk je wel dat jij de beste kandidaat bent? Dan spreken wij je graag! De vacature staat open totdat wij de juiste match met elkaar hebben gevonden.

Direct solliciteren of vragen
Graag ontvangen wij van jou je CV en een korte motivatiebrief. Dit kun je sturen naar Floor Borgman via email.

Je kunt meer informatie over de functie en de procedure opvragen bij Floor (piket coördinator), je kunt haar appen of bellen op 06-50171026.

Filmpje en interview voormalig HOn
Er valt nog meer beeld te verkrijgen over deze leuke functie. We hebben een filmpje gemaakt over onze crisisorganisatie en Tamara Schiedon, voormalige Hoofd Ondersteuning, heeft een interview gegeven over de functie. Hierbij de linken naar het filmpje en het interview.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Prof. Kohnstammlaan 10
3312 KL  Dordrecht

GHOR in beweging