Vakbekwaamheid

Ben jij onze nieuwe adviseur vakbekwaamheid?

De GHOR Zuid-Holland Zuid is continue bezig om samen met onze geneeskundige- en multidisciplinaire partners voor te bereiden op incidenten of die juist te voorkomen. Wij volgen daarin de allerlaatste ontwikkelingen in de (acute)zorg en op het gebied van veiligheid.

Ook de mensen die werken bij de GHOR ontwikkelen zich en maken nieuwe carrière stappen. Sander maakt binnenkort de stap binnen onze afdeling Voorbereiding op Rampen en Crises en gaat zich meer richten op o.a. het bestuurlijk oefenen. Jeroen neemt de taken van Sander over en richt zich binnen het werkveld van de GHOR meer op de multidisciplinaire samenwerking daarin.

Dat betekent dat wij afscheid nemen van Sander die zich jaren heeft ingezet voor de GHOR, maar zetten ons huis ook open voor  een nieuwe collega! We nodigen je hierbij uit om te solliciteren bij onze mooie netwerkorganisatie voor de functie adviseur vakbekwaamheid.

We zoeken
We zoeken iemand die in staat is om ontwikkelingen te duiden binnen de witte kolom en deze mede weet te vertalen naar het bredere vlak van crisisbeheersing. Iemand die komt met nieuwe oplossingen voor actuele uitdagingen en nieuwe netwerken weet aan te boren. Iemand die niet bang is om met een goed verhaal van de gebaande paden af te wijken. We zijn een lerende organisatie waarbij flexibiliteit van de medewerkers verwacht wordt. Zowel in het meedenken over hoe de GHOR-taken geborgd kunnen worden in een dynamische omgeving, als ook in de bereidheid jezelf te ontwikkelen op breder vlak.

Je taken
Je houdt je onder meer bezig met de volgende taken:

  • Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van jaarplannen voor vakbekwaamheid GHOR en hebt hiertoe de gewenste afstemming met partners in de witte keten, waaronder de GGD, ziekenhuizen en instellingen uit de caresector;
  • Je begeleidt vakbekwaamheidsactiviteiten, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering;
  • Je begeleidt piketfunctionarissen in hun ontwikkeling;
  • Je zoekt en realiseert samenwerking tussen vakbekwaamheid van de kolommen binnen VRC, maar ook vakbekwaamheid van de brandweer;
  • Je verbindt vakbekwaamheid GHOR met de algehele taakuitvoering GHOR en je duidt ontwikkelingen in de witte keten naar de betekenis voor GHOR- of multi-vakbekwaamheid;
  • Je bent accounthouder voor een aantal externe partners in de witte keten;
  • Je neemt deel aan landelijke projecten die aansluiten bij je taakaccenten;
  • Je bent aanspreekpunt binnen de afdeling, binnen VRZHZ en voor partners op een aantal inhoudelijke dossiers.

Bekijk hier de uitgebreide vacaturetekst

Belangstelling?
Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar helpdeskhrm@vrzhz.nl. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 9 maart 2020.
Informatie over de functie en de procedure kun je opvragen bij de heer R.P. Bron, hoofd afdeling VRC, telefoonnummer 06-23076039.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging