GHOR ZHZ

Team GHOR op volle sterkte

Binnen de afdeling VRC van de Veiligheidsregio ZHZ bestaat het team GHOR uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Veel van onze medewerkers werken al jaren voor de GHOR, zij hebben een schat aan kennis en ervaring en een passie voor crisisbeheersing.

Met het vertrek van Paul en Marco hebben we gezocht naar twee nieuwe collega’s passend in ons team, met ervaring in het werken in een netwerkorganisatie, dezelfde interesse voor de geneeskundige keten en passie voor crisisbeheersing.

Maak kennis met onze twee nieuwe collega’s Jos Bal en Madieke Linckens door op hun naam te klikken.

GHOR Zuid-Holland Zuid

Teambijeenkomst
Met twee nieuwe medewerkers (en Linda die er bijna een jaar is) was het voor de GHOR medewerkers tijd om eens even samen te gaan zitten. Om er maar eens een kantoor cliché tegen aan te gooien: de neuzen dezelfde kant op te krijgen.

In een middagsessie hebben we gekeken naar een stukje historisch perspectief, een “100 dagen blik” van onze nieuwe collega’s en uitleg over de “bedoeling GHOR ZHZ”. Daarnaast liet onze nestor, Pim van Dam, zien waar we vandaan kwamen en konden de nieuwe mensen mooi hun nog objectieve verwondering meegeven, zowel positief als met verbeterpunten. Dit alles om daarna met ons allen uit te spreken waar we naar toe willen. Behoud van het goede en verbeter de zaken die beter kunnen! De GHOR heeft zich altijd moeten ontwikkelingen en zal dit ook blijven doen in de toekomst.

Energie!
Om ook van elkaar te weten wat we doen, hebben we nog even een kleine terugkoppeling gegeven over ons eigen persoonlijk jaarplan. Niet op detail afspraken, want die staan gewoon in ons jaarwerkplan, maar misschien veel belangrijker:

  • waar krijgen we energie van,
  • wat zien we als obstakels en
  • wat zijn onze wensen.

Niet alleen voor onszelf, maar zeker ook voor de GHOR. Hoe krijgen we de GHOR ZHZ kwalitatief weer een stapje verder. En met deze mix van ervaring, vernieuwing en kwalitatief fantastische mensen heb ik daar alle vertrouwen in.

Bekijk ons volledige team hier

 

 

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging