medewerker in beeld

Medewerker in beeld – Anneke Andreae

Het voelt bij de GHOR als een warm bad!

Ik heb 25 jaar in het bedrijfsleven als secretaresse gewerkt voordat ik in 2009 bij de GHOR kwam. Mijn opdracht was het secretariaat meer te structureren en letterlijk op te ruimen. Met strakke hand en veel containers is er heel wat opgeschoond.

In mijn zakelijke leven heb ik behoorlijk veel verhuizingen/opruim klussen meegemaakt en begeleid. Dat heb ik altijd erg leuk gevonden, ik hou van een praktische aanpak dus dit was een fijne start.

Anneke AndreaeAls secretaresse ben je bijna overal van op de hoogte en daar ligt mijn kracht. Inspringen, organiseren en zorgen dat alles soepel loopt. Van afspraken en vergaderingen tot trainingen en symposia. Ik help collega’s nog steeds graag met opruimen/organiseren. Het is wel belangrijk dat je ze meegeeft dat ze zich zelf verantwoordelijk voelen, anders wordt het snel weer een chaos.

Toen ik uit het bedrijfsleven bij de GHOR kwam voelde het als een warm bad. De mensen, hun menselijkheid, oog en aandacht hebben voor elkaar, dat is een groot pluspunt hier.
Je kent elkaar goed, je weet wat je aan elkaar hebt en je weet ook waar we het allemaal voor doen. Bij grootschalige incidenten leveren wij met ons team onmisbare bijdragen.
Die rol, de inhoud van ons werk, de manier waarop we dat invulling kunnen geven en de mensen waarmee we dat doen, maken het werk erg leuk.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging