adviseur

Medewerker GHOR

Wat ga je doen als medewerker GHOR? – Een inkijkje in jouw werkdag

Jouw werkdag start thuis of op de flexlocatie leerpark in Dordrecht. Jij gaat de projectleden uitnodigen voor een projectoverleg, waarbij jij als (project)ondersteuner betrokken bent. Daarna werk jij de actielijsten en verslagen voor de verschillende projecten bij.
Je bent samen met een collega van vakbekwaamheid aanspreekpunt voor de piketfunctionarissen van de GGD-GHOR crisisorganisatie; het rooster hiervoor maken, OTO activiteiten (Opleiden, Trainen en Oefenen) en wijzigingen / mutaties doorgeven aan HR vallen hier ook onder. Verder ondersteun je je collega’s met onder andere agendabeheer, het voorbereiden en notuleren van overleggen en het organiseren van teamdagen. Geen dag is hetzelfde!

Dit ben jij

Je kunt goed organiseren en je ziet wat er nodig is. Je ondersteunt de collega’s om hun werk goed uit te kunnen voeren. Je bent nauwkeurig in je werk. Jij hebt ervaring in het werken met projecten. Daarnaast is het fijn als je ook ervaring hebt met het werken in een crisisorganisatie. Mocht dat niet zo zijn, dan leren wij je dat graag.
Een (dreigende) crisis of incident laat zich niet plannen. Binnen het vakgebied crisisbeheersing is geen dag hetzelfde. Jij vindt dit prettig en bent in staat zelfstandig en taakvolwassen te werken en voelt je medeverantwoordelijk voor het resultaat.
Verder beschik je over:

  • MBO werk- en denkniveau op het gebied van secretariële of project ondersteuning

De organisatie en het team

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) is één van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland. Namens de 10 gemeenten in onze regio voeren wij verschillende taken uit voor risicobeheersing, crisisbeheersing, rampenbestrijding, brandweerzorg en geneeskundige hulpverlening (GHOR). Zo werken we elke dag samen met onze partners (denk aan o.a. Politie, Ambulancedienst, Rijkswaterstaat, Defensie en Waterschappen) aan een veilige en gezonde omgeving voor de inwoners, bedrijven en bezoekers van onze regio.
Er is nog veel meer te vertellen! Lees hier alles over onze organisatie.

Het Team

Het team GHOR bestaat momenteel uit 10 personen. Het is een team met diverse persoonlijkheden en een open cultuur. Meer over de GHOR kun je lezen op deze website.

Ons team is nauw verbonden met de maatschappij en onze netwerkpartners. We voorkomen en bestrijden crises en bereiden ons daarop voor. Als zich een incident voordoet in onze regio, dan staan wij klaar. Of dit nu een groot ongeval is, een (nieuwe) pandemie of de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Wij gaan dan samen met ons grote netwerk van zorgpartijen aan de slag om de crisis te bestrijden. Over nuttig werk gesproken!

Je gaat zelf ook een piketfunctie vervullen, waardoor je nog actiever betrokken bent bij de bestrijding van crises. Welke piketfunctie? Dat bekijken we in overleg. We kijken wat er mogelijk is en wat het beste past.

De VRZHZ is verder een moderne werkgever die je veel te bieden heeft, zoals flexibele werktijden en de mogelijkheid om voor een deel thuis te werken.

Wat bieden wij jou?

In ieder geval een organisatie die nu volop in de picture staat en in beweging is. Daarnaast krijg je:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal €2.485,- en maximaal €3.588,- (schaal 7 van de CAR UWO), op basis van een 36-urige werkweek. Deze vacature staat open voor 36 uur per week. Je salaris is afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring.
  • Aandacht voor balans tussen werk en privé. Je kunt bij ons flexwerken waarbij je in overleg bepaalt wanneer je thuis of op één van onze flexlocaties werkt.
  • Een Individueel Keuze Budget: dit is 18,63% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt ervoor kiezen om dit te laten uitbetalen of er extra vakantie-uren van te kopen.

Enthousiast?

De functie staat open voor personen die zich in het profiel herkennen. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit in teams bijdraagt aan de effectiviteit van het werk. Beschik jij over de ervaring en het talent dat we nodig hebben? Of beschik je niet over alles wat we vragen, maar denk je wel dat jij de beste kandidaat bent? Dan spreken wij je graag!

Vragen?

Meer informatie over de functie en procedure kan je opvragen bij Tineke, je kunt haar appen of bellen op: 06-25741738.

Gelijk solliciteren?

Je kunt solliciteren met een brief en jouw CV via deze link. De vacature staat open tot en met 9 augustus. Op woensdag 16 augustus staan de eerste gesprekken gepland.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Prof. Kohnstammlaan 10
3312 KL  Dordrecht

GHOR in beweging