medewerker in beeld

Medewerker in beeld: Tamara Schiedon

Collega’s en ketenpartners hebben dezelfde spirit en hart voor hun werk

Ik ben echt wat je noemt een mensenmens en heb de drang om te laten zien wat we doen en waarom ons werk zo mooi is. Die combinatie maakt mijn werk hartstikke leuk.

Ik kwam in 2004 bij de GHOR en sindsdien is het echt mijn kindje geworden. Tijdens mijn inwerkperiode ben ik onder meer een dagje met de ambulance mee geweest. De drive van de medewerkers inspireerde me zo dat ik daar ontzettend graag deel van wilde uitmaken. Ik dacht er serieus over me te laten omscholen. Dat zat er vanwege mijn stofwisselingsziekte jammer genoeg niet in, maar ik mocht wel deel gaan uitmaken van een gedreven GHOR team. We voelen ons aan elkaar verbonden, we gaan er met z’n allen voor en hebben dezelfde spirit om de GHOR-keten op orde te hebben. Op orde betekent dat alle instellingen in de zorg elkaar weten te vinden en met elkaar kunnen samenwerken ten tijde van een crisis. Daarnaast ben ik trots op onze website, nieuwsbrieven, jaarverslagen en andere communicatiemiddelen die er aan bijdragen de GHOR te laten zien.

Tamara SchiedonEén voor allen, allen voor één
We hebben een hele grote achterban. Het persoonlijke contact met medewerkers van al die organisaties is hartstikke leuk. Ze bellen bijvoorbeeld voor advies of informatie en worden in de loop van de tijd net zo enthousiast als wij. Het is fantastisch dat ook die mensen allemaal hart voor hun werk hebben. Of het nu gaat om verpleegkundigen, medewerkers van verpleeghuizen of collega’s op kantoor, allemaal staan ze er bij crises en incidenten. Ik vind het mooi dat ik van de zijlijn mee mag kijken hoe zij hun werk doen en zich ook bij oefeningen enorm inzetten. Dat zorgt voor een één voor allen, allen voor één-gevoel.

Enorme drive
Ik help mensen niet alleen zakelijk, maar ook privé en wil graag een steentje bijdragen aan de maatschappij. Dat betekent dat ik onder meer vrijwilligerswerk voor de voetbalclub en de school van mijn zoon doe.
Ik loop helaas elke dag tegen mijn beperkingen aan, maar heb en enorme drive om wat van het leven te maken. Voor mijn dagelijks werk betekent het dat ik graag hard werk in een fijne sfeer met ruimte voor een grap en een grol. Dat dat kan bij de GHOR, daar houd ik van.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging