Bijbaan HIn

Zoek jij een uitdagende bijbaan in de crisisorganisatie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons dagelijks werk is om een goed voorbereide crisisorganisatie te hebben die 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat is. Om dit te realiseren wordt o.a. gebruik gemaakt van piketfunctionarissen: medewerkers die naast hun dagelijkse werkzaamheden een bijbaan in de crisisorganisatie hebben en daarvoor ook buiten kantooruren beschikbaar zijn.

Sinds juli 2018 zijn de crisisorganisaties van de GHOR en de GGD van ZHZ samengevoegd. Voor een functie binnen de sectie GGDGHOR zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

  • Hoofd Informatie geneeskundige zorg (HIn)

Operationele bijbaan

De incidenten waarmee onze regio te maken krijgt, variëren van karakter. De crisisorganisatie is niet meer primair gericht op een flitsramp, maar ook op een opbouwende calamiteit. Er kan zo maar een jaar voorbij gaan dat er weinig calamiteiten plaatsvinden. Maar je kunt ook al maanden aan het werk zijn tijdens bijvoorbeeld een coronacrisis.  Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige operationele bijbaan zonder dat je weet hoe vaak je pieper gaat? Dan nodigen wij je uit de vacature te bekijken en te reageren!

Bekijk hier de vacature

Sectie GGDGHOR

Om uit te beelden hoe de sectie GGDGHOR eruit ziet, wie daar in plaats neemt en wat de werkzaamheden zijn, hebben wij een animatiefilmpje gemaakt. Bekijk het filmpje hieronder!

Sectie GGDGHOR ZHZ from Veiligheidsregio ZHZ on Vimeo.

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Romboutslaan 105
3312 KP  Dordrecht

GHOR in beweging