adviseur

Adviseur GHOR

Wat ga je doen als Adviseur GHOR met focus op vakbekwaamheid? – Een inkijkje in jouw werkdag

Vandaag start je werkdag vanuit huis. Je beantwoordt je email en werkt een oefenscenario verder uit. Daarna stap je in de auto naar kantoor Leerpark in Dordrecht. Hier heb je een afspraak met een piketfunctionaris over haar persoonlijke ontwikkeling (POP-gesprek). Vervolgens ga je samen met een collega op bezoek bij een zorginstelling om actuele ontwikkelingen te bespreken en te bekijken of er mogelijkheden zijn voor een gezamenlijke oefening. Na de lunch staat een korte training op het programma voor de sectie-leden, die jij hebt voorbereid en zal begeleiden. Hierna heb je een overleg met je collega over een project rondom zorgcontinuïteit. Eind van de middag neem je nog even de tijd om enkele inzetten van de eigen crisisorganisatie te analyseren en te bekijken wat we hiervan kunnen leren. 

Dit ben jij

Als adviseur GHOR ben je een echte teamspeler die anderen weet te motiveren. Met je team ga je voor het beste gezamenlijke resultaat. Je bent in staat een productieve en enthousiaste bijdrage te leveren aan een organisatie in beweging. Je hebt ervaring en deskundigheid op het gebied van crisisbeheersing Daarnaast heb je interesse in de geneeskundige hulpverlening in de opgeschaalde situatie (ervaring is een pré). Je hebt ervaring met het specialisme vakbekwaamheid en in projectmatig werken.  

Collega’s van de GHOR zijn sociaal, creatief, initiatiefrijk, hebben overtuigingskracht en nemen zelf verantwoordelijkheid. Pas jij hiertussen? 

Verder ben je/beschik je over: 

  • Een echte netwerker en verbinder; 
  • Resultaatgericht en stressbestendig; 
  • Positief-kritisch; 
  • HBO werk- en denkniveau. 

De organisatie en het team

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) is één van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland. Namens de tien gemeenten in onze regio voeren wij verschillende taken uit voor risicobeheersing, crisisbeheersing, rampenbestrijding, brandweerzorg en geneeskundige hulpverlening (GHOR). Zo werken we elke dag samen met onze partners (denk aan o.a. Politie, Ambulancedienst, Rijkswaterstaat, Defensie en Waterschappen) aan een veilige en gezonde omgeving voor de inwoners, bedrijven en bezoekers van onze regio.

Er is nog veel meer te vertellen! Lees hier alles over onze organisatie.

Het Team

Het team GHOR bestaat momenteel uit 10 personen. Het is een team met diverse persoonlijkheden en een open cultuur. 

Ons team is nauw verbonden met de maatschappij en onze netwerkpartners. We bestrijden crises en bereiden ons daarop voor. Als zich een incident voordoet in onze regio, dan staan wij klaar. Of dit nu een groot ongeval is, een (nieuwe) pandemie of de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Wij gaan dan samen met ons grote netwerk van zorgpartijen aan de slag om de crisis te bestrijden. Over nuttig werk gesproken!

Je gaat zelf ook een piketfunctie vervullen, waardoor je nog actiever betrokken bent bij de bestrijding van crises. Welke piketfunctie? Dat bekijken we in overleg. We kijken wat er mogelijk is en wat het beste past. 

Er is nog veel meer te vertellen over onze mooie organisatie. Wil je meer weten? Kijk dan op deze website.

Wat bieden wij jou?

In ieder geval een organisatie die nu volop in de picture staat en in beweging is. Daarnaast krijg je: 

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.365,- en maximaal € 5.034.- (schaal 10 van de CAR UWO), op basis van een 36-urige werkweek. Deze vacature staat open voor 36 uur per week. Je salaris is afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring. 
  • Aandacht voor balans tussen werk en privé. Je kunt bij ons flexwerken waarbij je in overleg bepaalt wanneer je thuis of op één van onze flexlocaties werkt. 
  • Een Individueel Keuze Budget: dit is 18,63% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt ervoor kiezen om dit te laten uitbetalen of er extra vakantie-uren van te kopen. 

Enthousiast?

De functie staat open voor personen die zich in het profiel herkennen. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit in teams bijdraagt aan de effectiviteit van het werk. Beschik jij over de ervaring en het talent dat we nodig hebben? Of beschik je niet over alles wat we vragen, maar denk je wel dat jij de beste kandidaat bent? Dan spreken wij je graag!

Je kunt solliciteren met een brief en jouw CV via deze link. De vacature staat open tot en met 10 september. Op woensdag 20 september staan de eerste gesprekken gepland. 

Vragen?

Meer informatie over de functie en procedure kan je opvragen bij Floor Borgman. Je kunt appen of bellen op: 06–50171026 

Gerelateerde artikelen

GHOR Zuid-Holland Zuid
Prof. Kohnstammlaan 10
3312 KL  Dordrecht

GHOR in beweging